Στεγανοποίηση ταράτσας με hyperdesmo

Το μονωτικό Hyperdesmo αποτελεί ένα σύγχρονο στεγανωτικό υλικό υψηλής αντοχής και εξαιρετικής απόδοσης. Το προϊόν αυτό παρέχει εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες και τις έντονες μεταβολές, αφήνοντας εντελώς προστατευμένες τις επιφάνειες στις οποίες έχει εφαρμοστεί. Η χρήση του έχει γίνει γνωστή μόλις τα τελευταία χρόνια τόσο για οικιακή χρήση (κατοικίες, πολυκατοικίες, κλπ), όσο και για επαγγελματική (βιομηχανικές εγκαταστάσεις, κλπ).

Μονωσεις hyperdesmo

Hyperdesmo – Ιδανικό υλικό για στεγάνωση ταρατσών

hyperdesmo system

Χαρακτηριστικά του Hyperdesmo

Αποτελείται από πολυουρεθανική βάση ενός συστατικού, που αντιδρά με την ατμοσφαιρική υγρασία, σχηματίζοντας μία χυτή ελαστική μεμβράνη. Η στεγανωτική αυτή μεμβράνη χαρακτηρίζεται από την άριστη πρόσφυση που έχει σε όλες τις επιφάνειες. Περιέχει μικρή ποσότητα διαλύτη, χωρίς να χρειάζεται αραίωση με άλλα διαλυτικά υλικά.

τρόπος εφαρμογής του υλικού

Ο τρόπος εφαρμογής είναι σχετικά απλός, αφού περιλαμβάνει το πέρασμα με ρολό ή βούρτσα, ή ακόμα και με ειδικό μηχάνημα. Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις εφαρμογής του υλικού αυτού είναι οι βεράντες, τα μπαλκόνια, οι ταράτσες, τα υπόγεια, οι εξωτερικές επιφάνειες, τα δώματα, οι κατασκευές γεφυρών, οι χώροι στάθμευσης, τα λουτρά, οι στέγες, τα ελενίτ, οι γυψοσανίδες και άλλα πολλά. Καταλαβαίνει κανείς ότι η χρήση του είναι μεγάλης κλίμακας, κυρίως λόγω της φύσεως και της υφής του.

To Hyperdesmo Στεγανοποιεί και προστατεύει

Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά. Στεγανοποιεί και προστατεύει άριστα κάθε σημείο της επιφάνειας στην οποία εφαρμόζεται, έχει υψηλή συνεκτικότητα (δεν εμφανίζει ματίσεις ή σημεία σύνδεσης και ενώσεις), ενώ έχει και πολύ μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Θεωρείται ανθεκτικό τόσο στις φυσιολογικές φθορές, όσο και στις αιτιατές. Δηλαδή, έχει υψηλή αντοχή, τόσο στην πάροδο του χρόνου, όσο και απέναντι στις υγρασίες, στους μικροοργανισμούς, κλπ. Το HYPERDESMO, καλύπτει επίσης άψογα κάθε μικρορωγμή της εφαρμοσμένης επιφάνειας, έχει εξαιρετική ελαστικότητα, ενώ είναι ένα εύκολο στη χρήση στεγανωτικό υλικό.Χαρακτηρίζεται επίσης ιδανικό για μόνωση ταράτσας.

5/5 (2 Reviews)