ανακαίνιση σπιτιού 1
Ανακαίνιση σπιτιού

Σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση σπιτιού; Πριν σκεφτείτε ότι θα δημιουργήσει σκόνη στο σπίτι και θα κοστίσει μια περιουσία, δείτε τι μπορεί να βελτιώσει: Την ποιότητα ζωής σας, τις συνθήκες υγιεινής και την καλύτερη ανάπτυξη της οικογενειακής και κοινωνικής ζωής.

Για κάθε άνθρωπο το καταφύγιο από την καθημερινότητα, ο χώρος ξεκούρασης και συγκέντρωσης της οικογένειας είναι το σπίτι του. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ρόλο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των μελών, διατηρώντας πάντα τη μέγιστη δυνατή αισθητική. Στο τέλος κάθε μέρας, αποζητάτε την αγαπημένη σας γωνιά στον καναπέ, έναν ποιοτικό ύπνο, ένα καλομαγειρεμένο φαγητό και ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Όλα αυτά αποτελούν το ιδανικό σπίτι για εσάς, τα μέλη της οικογένειάς σας και τους καλεσμένους σας.

Τις προηγούμενες δεκαετίες χτίζονταν σπίτια που δεν είχαν άνετη και βολική διαρρύθμιση. Δινόταν μεγάλη σημασία στο σαλόνι, υπήρχαν πολλά αλλά μικρά δωμάτια που δεν μπορούσαν να αξιοποιηθούν σωστά, όπως το μπάνιο. Πλέον, οι σύγχρονες ανάγκες είναι διαφορετικές, καθώς οι ρυθμοί είναι πιο γρήγοροι και σκοπός είναι να λειτουργούν όλα με απλό τρόπο. Η διαμονή σε ένα δυσλειτουργικό σπίτι προκαλεί άγχος, ένταση και κάποιες φορές προβλήματα υγείας, ειδικά αν το σπίτι δεν έχει καλή θέρμανση και εμφανίζει μούχλα.

Πολλές φορές αγοράζοντας ένα σπίτι, υπερτερεί η ελκυστική τιμή του, η τοποθεσία, ο όροφος, με αποτέλεσμα κάποια σημεία του να μην είναι όπως τα φαντάζεστε. Η τιμή του όμως μπορεί να είναι περισσότερο ελκυστική από ένα σπίτι που ακολουθεί τις πιο μοντέρνες προδιαγραφές. Ελάχιστος αποθηκευτικός χώρος, ακατάλληλη και ακριβή θέρμανση, παλιά κουφώματα, μπαίνουν στο πλάνο μιας ανακαίνισης σπιτιού. Σίγουρα το κόστος μπορεί να βγει μεγάλο, γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει οργάνωση και σωστός προγραμματισμός.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αγοράζουν ένα ακίνητο για να το θέσουν προς πώληση ή ενοικίαση. Σε αυτήν την περίπτωση η ανακαίνιση πρέπει να έχει σκοπό να κάνει το σπίτι λειτουργικό, με όλες τις ανέσεις και επιλογές που θα καλύψουν τις ανάγκες των περισσότερων υποψήφιων. Η κουζίνα και το μπάνιο είναι βασικά δωμάτια που καθορίζουν την έκβαση μιας απόφασης αλλά και άλλοι χώροι όπως το μπαλκόνι και η εξώπορτα. Ο νέος κάτοικος πρέπει να νιώσει ασφάλεια και ότι κάνει μια επιλογή που αξίζει τα χρήματά της.

Στη Dynamic Home θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τις ανάγκες του σπιτιού, να βρείτε λύσεις και να φτιάξετε ένα χρονοδιάγραμμα για τις αλλαγές. Βασικός μας στόχος είναι να μη βλέπετε το σπίτι των ονείρων σας μόνο σε περιοδικά και ιστοσελίδες διακόσμησης, αλλά να ζείτε σε αυτό. Σε κάθε απορία σας, θα είμαστε δίπλα σας να βοηθήσουμε!

Ολική ανακαίνιση

Είναι μια διαδικασία που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κάνουν όταν το σπίτι είναι πολύ παλιό και αντιμετωπίζει σοβαρές βλάβες και ελλείψεις σε κάθε του δωμάτιο. Μπορεί να είναι ένα σπίτι που πήρατε ως κληρονομιά, η παλιά μονοκατοικία στο χωριό που έμενε αναξιοποίητηο, ή ένα διαμέρισμα που βρήκατε σε πολύ καλή τιμή και αποφασίσατε να το αγοράσετε. Όλα ξεκινούν από αλλαγές στη διαρρύθμιση του χώρου, με τοίχους να χτίζονται και να γκρεμίζονται προκειμένου να δημιουργηθούν ευρύχωρα, λειτουργικά δωμάτια. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι εκπρόσωποι της Dynamic Home θα έρθουν στο χώρο σας για να κάνουν μετρήσεις και να καταγράψουν τις ανάγκες. Στη συνέχεια θα συζητήσετε προτάσεις και ιδέες και θα καταλήξετε σε κόστος και χρονοδιάγραμμα. Για μία πιο άμεση εκτίμηση κόστους, μπορείτε να συμπληρώσετε και την φόρμα εργασιών.

Μερική ανακαίνιση

Η δύσκολη οικονομική περίοδος που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι, τους αναγκάζουν να βάζουν φρένο στην αγορά ενός νέου σπιτιού. Τα δάνεια δίνονται με το σταγονόμετρο και η εργασιακή αβεβαιότητα εξαπλώνεται συνεχώς. Είναι κάποια προβλήματα σε ένα σπίτι που δεν μπορούν να περιμένουν και οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Τα πλεονεκτήματα της μερικής ανακαίνισης είναι πολλά:

Γίνεται ανάλογα με το budget που έχει ο κάθε ιδιοκτήτης. Για παράδειγμα, η ανακαίνιση κουζίνας με νέα ντουλάπια και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κοστίζει από μόνη της αρκετά. Σε πολλά παλιά σπίτια δεν υπάρχει καν απορροφητήρας ή τα ντουλάπια είναι ελάχιστα. Είναι μια διαδικασία που προγραμματίζεται με λεπτομέρειες και οι επιλογές γίνονται σύμφωνα με το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο καθένας. Όπως και στην περίπτωση της ολικής ανακαίνισης, έτσι και στην μερική, για μία πιο άμεση εκτίμηση κόστους, μπορείτε να συμπληρώσετε και την φόρμα εργασιών.

Γίνεται ανά δωμάτιο ή ανά πρόβλημα. Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε ανακαίνιση αποκλειστικά στο σαλόνι ή να ασχοληθείτε μόνο με τα κουφώματα ή τα αλουμίνια ή τη θέρμανση συνολικά στο σπίτι. Έτσι μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στα οικονομικά αλλά και να κάνετε οργανωμένα και σε λιγότερο χρόνο τις απαραίτητες αλλαγές.

Γίνεται όταν αλλάζει η δομή της οικογένειας: Όταν είστε νέοι και αγοράζετε ένα σπίτι, ενδεχομένως να μην το κάνετε σκεπτόμενοι το μέλλον. Ένα παιδί, εσείς ως ηλικιωμένοι, η συγκατοίκηση με τους γονείς σας, είναι μερικές από τις αλλαγές στη ζωή που επιβάλλουν και τις μετατροπές στο σπίτι. Το καλό είναι ότι, συνήθως, δεν αφορούν όλο το σπίτι αλλά κυρίως το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο.

Διαδικασία ανακαίνισης

Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, ένας εκπρόσωπός μας έρχεται στο χώρο σας και κάνει μετρήσεις, σας προτείνει υλικά, λύσεις για να εξοικονομήσετε χώρο, να σπαταλάτε λιγότερη ενέργεια και νερό, να έχετε περισσότερο φυσικό φως και αερισμό και άλλα πολλά. Αρκετές φορές η ανακαίνιση που έχετε στο μυαλό σας αρχικά, είναι διαφορετική από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ανεβαίνει πολύ το κόστος. Όμως, οι συνεργάτες μας θα σας δώσουν τις κατάλληλες εναλλακτικές για να μην κάνετε έκπτωση στην αισθητική και την αποτελεσματικότητα. Οι προτάσεις μας καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε χώρο και σίγουρα θα βρείτε την ιδανική για εσάς.

Μόλις συμφωνηθεί το κόστος και ο χρόνος παράδοσης, τα συνεργεία και οι τεχνικοί ξεκινούν δουλειά. Οι εργασίες γίνονται σε ώρες που δεν ενοχλούν εσάς ή τους γείτονες. Φροντίζουμε επίσης να γίνονται στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Η μακρόχρονη εμπειρία της Dynamic Home θα σας προσφέρει το σπίτι που ονειρεύεστε.

Κόστος ανακαίνισης

Πολλοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν το συνολικό ποσό μιας ανακαίνισης σπιτιού. Ο βασικότερος είναι αν θα είναι μερική ή ολική. Στη συνέχεια, η επιφάνεια των χώρων, τα τετραγωνικά δηλαδή. Η πολυπλοκότητα των εργασιών είναι ένας ακόμη παράγοντας. Για παράδειγμα η αποξήλωση δαπέδου και η τοποθέτηση νέου κοστίζει περισσότερο από το βάψιμο ενός δωματίου. Εγγυόμαστε πως ό,τι κόστος συμφωνηθεί στην αρχή είναι και το τελικό, χωρίς κρυφές και έξτρα χρεώσεις. Αν αλλάξετε γνώμη και θέλετε κάποια αλλαγή εν μέσω εργασιών, μπορούμε να βρούμε τρόπο να καλυφθεί το επιπλέον ποσό με διακανονισμό, ακόμη και εκτός τράπεζας. Διαχρονικά, στη Dynamic Home, διατηρούμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας σε συνάρτηση με το κόστος.

Ανακαίνιση μπάνιου

Το δωμάτιο που χρησιμοποιούμε περισσότερα από όλα μέσα στην ημέρα είναι το μπάνιο για αυτό και παίζει πολύ ρόλο μια ανακαίνιση μπάνιου. Ένας χώρος που προορίζεται για την καθαριότητά μας αλλά κινδυνεύει να είναι ο πιο βρώμικος, παρά τη σχολαστική καθαριότητα. Πολλά είναι τα εμπόδια που μπαίνουν στη λειτουργικότητα ενός μπάνιου. Η μούχλα και η υγρασία που προέρχονται από τον ελλιπή εξαερισμό, οι σκουριές στις σωληνώσεις, παλιές συνδεσμολογίες, κακός φωτισμός και διαρροές.

Αν σκέφτεστε να θέσετε το σπίτι προς εκμετάλλευση, το μπάνιο πάντα είναι από τα δωμάτια που δημιουργεί την πρώτη εντύπωση. Όσο πιο περιποιημένο και ανακαινισμένο είναι, τόσο πιο ελκυστικό θα είναι για τον υποψήφιο ενοικιαστή ή αγοραστή.

Η ύπαρξη ενός βοηθητικού μπάνιου είναι πάντα θετική σε ένα σπίτι. Μπορεί να έχει περισσότερες χρήσεις από όσες φαντάζεστε: Για τους επισκέπτες, για τα παιδιά, αποκλειστικά για να πλένετε τα χέρια σας, ή να είναι ένας χώρος διαμορφωμένος για μπάνιο με αίσθηση spa.

Ανακαίνιση κουζίνας

Ένας χώρος που οφείλει να είναι άνετος, φωτεινός, λειτουργικός. Η κουζίνα δεν είναι πλέον το μέρος που μαγειρεύετε, αλλά εκεί που απολαμβάνετε τα γεύματα της ημέρας, που χρησιμοποιείτε σαν γραφείο, που υποδέχεστε τους φίλους σας. Μια νέα ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να αλλάξει τελείως το ύφος και την αισθητική του χώρου συνολικά. Στα παλιά σπίτια, ήταν ένα ξεχωριστό δωμάτιο από το σαλόνι. Όμως, ειδικά σε μικρά σπίτια, βολεύει περισσότερο να είναι ενιαίο με το σαλόνι ή την τραπεζαρία για να υπάρχει πιο φιλικό κλίμα μεταξύ της οικογένειας αλλά και των καλεσμένων. Σε μια ολική ανακαίνιση, μπορούν να πέσουν οι τοίχοι και να διαμορφωθεί ένας ενιαίος χώρος.

Αν προτιμήσετε μερική ανακαίνιση και αφοσιωθείτε αποκλειστικά στην κουζίνα, μπορείτε να ξεκινήσετε με τον πάγκο και τα ντουλάπια. Επιλέξτε υλικά για τον πάγκο που θα καθαρίζονται εύκολα, θα είναι ανθεκτικά στη συχνή χρήση και τα απορρυπαντικά. Τα ντουλάπια είναι συνήθως είδος προς εξαφάνιση στα παλιά σπίτια ενώ είναι τόσο απαραίτητα για να είναι οργανωμένη η κουζίνα. Όσο καλύτερες επιλογές κάνετε, τόσο μεγαλύτερο χρόνο ζωής δίνετε στο χώρο σας.

Ανακαίνιση στο καθιστικό

Νέα χρώματα στους τοίχους, καινούρια αναπαυτικά έπιπλα, αλλαγές στο φωτισμό για να γίνει πιο φιλόξενος χώρος, είναι μερικές από τις αλλαγές που ανανεώνουν το χώρο που σας υποδέχεται για τις ώρες ψυχαγωγίας και ξεκούρασης. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε να κάνουμε το χώρο πιο ζεστό με τις καλύτερες λύσεις για θέρμανση και μόνωση. Επιπλέον, αν χρειάζεται, ξηλώνουμε τοίχους και γυψοσανίδες που χωρίζουν το χώρο από την τραπεζαρία και την κουζίνα προκειμένου να γίνει ενιαίος, φιλόξενος, μοντέρνος.

Ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιο

Ο ποιοτικός ύπνος είναι το μυστικό μακροζωίας και ηρεμίας. Όταν σας λείπει ύπνος, δεν μπορείτε να λειτουργήσετε στη δουλειά και την υπόλοιπη ζωή σας. Επιπλέον, στο υπνοδωμάτιο φυλάτε τα ρούχα σας αλλά και προσωπικά αντικείμενα όπως κοσμήματα. Άρα ο αποθηκευτικός χώρος είναι απαραίτητος για να έχετε το χώρο οργανωμένο και να μπορείτε να λειτουργείτε καλύτερα μέσα σε αυτόν. Ντουλάπες με γυάλινη ή ξύλινη συρόμενη πόρτα, με φωτισμό για να βρίσκετε τα αντικείμενά σας πιο εύκολα, φτιαγμένες ακριβώς στις ανάγκες του χώρου. Αλλαγή στα χρώματα των τοίχων, καινούριο δάπεδο και δημιουργία ραφιών και ντουλαπιών, είναι μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε.

Συνολικές αλλαγές

Ίσως έρθει η στιγμή να κάνετε μερική ανακαίνιση στο σπίτι σας και να προτιμήσετε θεματικές αλλαγές. Δηλαδή να αλλάξετε τα κουφώματα, το δάπεδο, τα ηλεκτρολογικά κλπ σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Οι προτάσεις και οι λύσεις μας για κάθε ανάγκη σας θα αυξήσουν την ποιότητα ζωής σας μέσα στο σπίτι.

Αλλαγές στα κουφώματα

Είναι μια βασική και απαραίτητη ανανέωση σε κάθε σπίτι, ακόμα και αυτά που έχουν χτιστεί τα τελευταία 20-30 χρόνια. Όταν πρόκειται για παλαιότερα σπίτια, χρειάζεται ολική αποξήλωση. Αν επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου, μειώνουν το θόρυβο, είναι πιο ασφαλή και προσφέρουν θερμομόνωση. Επιπλέον αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε σίτες σε όλα τα παράθυρα για να έχετε δροσερό ύπνο χωρίς την παρουσία ενοχλητικών εντόμων.

Βαφές

Το κάπνισμα, η υγρασία, η παλαιότητα, οι ρωγμές είναι μερικοί λόγοι που καθιστούν το βάψιμο του σπιτιού αναγκαίο. Υπάρχει όμως και η αισθητική πλευρά, που θέλετε να αλλάξετε τα χρώματα για να ταιριάξει καλύτερα η διακόσμηση του σπιτιού με τα έπιπλα, το δάπεδο, κλπ. Το έμπειρο συνεργείο μας θα αναλάβει να πραγματοποιήσει αυτές τις εργασίες με χρώματα άοσμα, οικολογικά, εύκολο να καθαριστούν και στις καλύτερες αποχρώσεις. Σημαντικό επίσης είναι να γνωρίζετε ότι προσέχουμε να μη γίνει καμία ζημιά στα έπιπλα κατά τις εργασίες αυτές.

Αλλαγή στο δάπεδο

Για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, αναλαμβάνουμε την αποξήλωση του δαπέδου και τοποθέτηση νέου, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στο πάτωμα, για παράδειγμα, θέλετε πλακάκια που να μη γλιστράνε και να καθαρίζονται εύκολα.

Θέρμανση

Τι καλύτερο από το να είστε άνετα στο σπίτι σας όλο το χρόνο, χωρίς να κρυώνετε το χειμώνα και να ζεσταίνεστε το καλοκαίρι. Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες τοποθέτησης θέρμανσης όπως εγκατάσταση τζακιού, ηλιακού θερμοσίφωνα και μονάδων ψύξης. Μεγάλη σημασία δίνουμε και στο κόστος της θερμότητας κάθε μήνα έτσι ώστε κάθε επιλογή που κάνετε, μακροπρόθεσμα να σας εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα.

Υδραυλικές εργασίες

Εκτός από το μπάνιο, υδραυλικές εγκαταστάσεις υπάρχουν και στην κουζίνα, τον κήπο και το μπαλκόνι. Βρύσες που στάζουν, σκουριασμένοι σωλήνες, νέες παροχές, είναι μερικές μόνο από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας.

Ηλεκτρολογικές εργασίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τοποθέτηση νέου ηλεκτρολογικού πίνακα και άλλες τοπικές ηλεκτρολογικές εργασίες όπως αλλαγή στα φώτα και στους διακόπτες. Επιπλέον συνδέουμε όλες τις ηλεκτρολογικές συσκευές σας.

Ζητήστε προσφορά αποκλειστικά για εσάς

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να λάβετε προσωποποιημένη προσφορά από εμάς, ζητώντας τις αλλαγές που θέλετε. Με έναν απλό και γρήγορο τρόπο, μας δίνετε πληροφορίες για τις εργασίες που θέλετε, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της φόρμας εργασιών. Το είδος του χώρου, αν είναι δηλαδή μονοκατοικία ή διαμέρισμα, τα τετραγωνικά του χώρου, αν επιθυμείτε μερική ή ολική ανακαίνιση, το budget σας, το πότε θέλετε να ξεκινήσουν οι εργασίες, την περιοχή που κατοικείτε, το είδος χρηματοδότησης κλπ. Φυσικά υπάρχει και ένα ευρύ φάσμα αλλαγών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε τι ακριβώς χρειάζεστε για να αποκτήσετε το ιδανικό για εσάς σπίτι. Κάθε διαδικασία ανακαίνισης, περιλαμβάνει μίνιμουμ 4 διαφορετικές εργασίες. Ζητήστε τη δική σας προσφορά και ένας συνεργάτης μας θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Στη Dynamic Home, πρώτιστη σημασία έχει η ικανοποίηση των πελατών μας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τη διάθεση να σας παρέχουμε άριστο αποτέλεσμα. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μας με τους προμηθευτές μας, δημιουργούν μια αλυσίδα ποιότητας που έχει ως τελικό στόχο να χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για να προκύπτει το ιδανικό αποτέλεσμα. Κάνουμε προσωπική μας υπόθεση το να έχετε το σπίτι που πάντα ονειρευόσαστα.

Ζητήστε προσφορά!

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ


  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ


  ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ


  ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ


  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ


  ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΤΟΨΙΑΣ;


  ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;


  ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΣΤΕ


  ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ


  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ


  ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ


  Επιλέξτε:


  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ


  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ