ανακαίνιση σπιτιού

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η ανακαίνιση διαμερισμάτων και η ανακαίνιση σπιτιού και κατοικιών αλλάζει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ενοίκων. Είναι δύσκολο να αλλάξετε σπίτι, είναι εύκολο όμως να αλλάξετε το σπίτι που ήδη έχετε. Νέοι χώροι, νέα όψη, διαφορετικά υλικά, μοντέρνα διαρρύθμιση, εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας. Εμείς, στην Dynamic Home, κάνουμε προσωπική μας υπόθεση τη δική σας άνεση, στο ίδιο σας το σπίτι.

Ανακαίνιση σπιτιού με την Dynamic Home

Για την ομάδα της Dynamic Home αυτό που έχει σημασία είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσής σας. Η μακρά εμπειρία μας στην ανακαίνιση σπιτιού, η τεχνογνωσία μας και η ανεξάντλητη διάθεσή μας να σας παρέχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα, είναι η υπογραφή μας. Απόδειξη αυτής, είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας, οι οποίοι μάς παρέχουν αδιαλείπτως υλικά ασύγκριτης ποιότητας. Προϊόν αυτών των σχέσεων, είναι η άψογη εξυπηρέτησή σας.

Είτε διαλέξετε να κάνετε ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας, είτε μερική ανακαίνιση σπιτιού, θα απολαύσετε σε κάθε περίπτωση την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, η Dynamic Home έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 700 έργα. Η κατοχή δικών μας συνεργείων χωρίς μεσάζοντες στις εργασίες, εξασφαλίζουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ταυτόχρονα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Η ομάδα μας αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια ότι αυτός ο συνδυασμός είναι εφικτός. Η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας είναι τα θετικά σας σχόλια, το χαμόγελο και η ζεστή χειραψία με την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Πάμε να δούμε κάποια βασικά στοιχεία σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού. Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία και να σας κατευθύνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανακαίνιση σπιτιού: Ολική

Δύο είναι οι περιπτώσεις στις οποίες προτιμάται η ολική ανακαίνιση σπιτιού. Η πρώτη έχει να κάνει με την κατοχή κάποιας παλιάς κατοικίας, που συνήθως είναι το πατρικό σπίτι ή κάποια κληρονομιά. Ακόμη κι αν βρέθηκε ένα παλιό σπίτι σε τιμή ευκαιρίας και αποφασίσατε να το αγοράσετε για να το διαμορφώσετε από την αρχή, σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Η δεύτερη περίπτωση καλύπτει νέες αγορές – επενδύσεις ακινήτων που πρέπει να αναδιαμορφωθούν ώστε να ενοικιαστούν. Και στις δύο περιπτώσεις, στόχος είναι η συνολική αναβάθμιση του σπιτιού, τόσο από άποψη υποδομής, όσο κι ενεργειακά.

Η πολυετής εμπειρία μας στην ανακαίνιση σπιτιών μάς καθιστά την καλύτερη επιλογή για αναβάθμιση σπιτιού παντός τύπου. Όσο δυναμική μπορεί να σας φαίνεται η αλλαγή που προκαλεί μια ολική ανακαίνιση ανακαίνιση σπιτιού, εσείς, με την επιλογή της Dynamic Home, δεν έχετε παρά να εφησυχάσετε. Για εμάς, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, για αυτό και φροντίζουμε να σας παρέχουμε κάτι άριστο.

Ανακαίνιση Σπιτιού: Μερική

Ανάλογα τον προϋπολογισμό που μπορεί να διαθέσει ο καθένας για την ανακαίνιση του σπιτιού, μπορεί να διαλέξει ακόμη και την ανακαίνιση ενός χώρου του σπιτιού μεμονωμένα. Οι στοχευμένες εργασίες που μπορούν να γίνουν σε έναν χώρο δεν είναι καθόλου αμελητέες, αφού είναι εξίσου ικανές να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Αρκετοί ιδιοκτήτες επιλέγουν να κάνουν ανακαινίσεις ανά δωμάτιο ή ανά εργασία, πχ τοποθέτηση πλακιδίων ή βάψιμο.

Ανακαίνιση Σπιτιού και Ολική ανακαίνιση μπάνιου

Οι νέες τάσεις στο μπάνιο, το θέλουν μίνιμαλ και λειτουργικό. Είναι δεδομένο πως το μπάνιο σε ένα σπίτι της δεκαετίας του ’80, απέχει πολύ από τα σημερινά, σίγουρα όμως μπορεί να τροποποιηθεί και να μοιάσει σε αυτά. Επίσης, σε αρκετά σπίτια, γίνεται αναδιανομή του χώρου και προστίθεται ένα χρήσιμο WC που θα εξυπηρετήσει τόσο τα μέλη της οικογένειας, όσο και τους φιλοξενούμενους.  Αναβάθμιση υδραυλικών εγκαταστάσεων, αλλαγή πλακιδίων, αντικατάσταση μπανιέρας ή ντουζιέρας και λεκάνης, είναι λίγες μόνο από τις βασικές εργασίες που περιλαμβάνει η ανακαίνιση μπάνιου. Λόγω της φύσης των εργασιών, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συντονισμός από την ομάδα που θα αναλάβει τις εργασίες ανακαίνισης. Στην περίπτωση της Dynamic Home, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και για αυτό. Η μεγάλη προσοχή, η λεπτομέρεια και ο συντονισμός αποτελούν δέσμευσή μας.

Ανακαίνιση Σπιτιού και Ολική ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα είναι το πιο δημιουργικό δωμάτιο κάθε σπιτιού. Είναι ο χώρος που ετοιμάζονται τα γεύματα και μαζεύεται όλη η οικογένεια κατά τη διάρκεια της ημέρας για φαγητό και συζήτηση. Όταν αλλάζουν η σύσταση και οι ανάγκες των μελών, πρέπει και η κουζίνα να  ακολουθεί τις εξελίξεις και να προσαρμόζεται ο χώρος στα νέα δεδομένα. Αντικατάσταση ντουλαπιών, προσθήκη νέων κουφωμάτων κι επιδιορθώσεις σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μπορούν να αναλάβουν τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Εσείς, αφού έρθετε σε επικοινωνία με εμάς, θα κάνουμε επιτόπια μελέτη στον χώρο σας. Αμέσως μετά, θα λάβετε από την ομάδα μας μια προσφορά για ολική ανακαίνιση κουζίνας στα μέτρα σας.

Ανακαίνιση Σπιτιού και Ανακαίνιση στο σαλόνι

Οι αμέτρητες χρήσεις του σαλονιού το καθιστούν ευάλωτο σε φθορές, αλλά και ένα χώρο που μπορείτε να αλλάξετε και να διαμορφώσετε όσο συχνά θέλετε. Το budget δεν αποτελεί πάντα καθοριστικό παράγοντα, καθώς μπορείτε να κάνετε ανακαίνιση σαλονιού βάφοντας απλά έναν τοίχο ή αλλάζοντας καλύμματα στον καναπέ. Στις πιο σημαντικές και χρονοβόρες αλλαγές, περιλαμβάνονται αυτές που θα κάνουν το σαλόνι πιο λειτουργικό, φιλόξενο και ευχάριστο, έτσι ώστε να είναι δωμάτιο χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης. Λύσεις για καλύτερη θέρμανση και μόνωση, κατασκευές γυψοσανίδας, αλλαγή σε χρώματα, αλλά και γκρέμισμα τοίχων είναι κάποια από αυτά που μπορεί να κάνει η ομάδα μας στο σαλόνι σας. Πολλοί είναι αυτοί που διαλέγουν την ανακαίνιση σαλονιού πριν μια ανακαίνιση σπιτιού, αφού είναι ο πρώτος χώρος με τον οποίο έρχεται σε επαφή ο επισκέπτης και ο χώρος που οι ίδιοι ξεκουράζονται, γευματίζουν και ψυχαγωγούνται. Η Dynamic Home σάς υπόσχεται ένα σαλόνι που θα είναι άξια βιτρίνα για το σπίτι σας.

Ανακαίνιση Σπιτιού και Ανακαίνιση υπνοδωματίου

Ένα υπνοδωμάτιο που αισθάνεστε ότι αποτελεί τον πιο ασφαλή χώρο για τη χαλάρωσή σας, είναι αυτό που αξίζετε. Επίσης σημαντικό είναι να έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά σας αντικείμενα και ρούχα. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε για την αναβάθμιση του προσωπικού χώρου σας είναι παντός τύπου. Ο φωτισμός και η θερμότητα είναι σημαντικοί παράγοντες που διαμορφώνουν την ποιότητα του ύπνου σας και στο υπνοδωμάτιο μπορεί να διορθωθεί και να αλλάξει ό,τι παρεμποδίζει το ευ ζην σας. Η Dynamic Home προσφέρει λύσεις για την καλύτερη διαρρύθμιση του υπνοδωματίου σας.

Ανακαίνιση Σπιτιού και Ενεργειακή Αναβάθμιση

Κάθε σπίτι που έχει χτιστεί πριν τη δεκαετία του ’90, θεωρείται παλιό και στην Ελλάδα τέτοια είναι περίπου 7 στα 10. Το ζήτημα της ενέργειας δεν υπήρχε τότε και οι οικοδομές δεν είχαν τέτοιο προσανατολισμό. Σήμερα όμως εκτός από το ότι η ενέργεια είναι πλέον ακριβή, έχει ξεκινήσει και η παγκόσμια συζήτηση για την εξοικονόμησή της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εκδώσει συγκεκριμένη οδηγία για την ενεργειακή αναβάθμιση σε συγκεκριμένες κατηγορίες κτιρίων. Σε αυτές εντάσσονται οι παλιές πολυκατοικίες και μεμονωμένες κατοικίες. Εάν ο ιδιοκτήτης δεν προβεί σε ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, δεν θα έχει τη δυνατότητα ούτε να το πουλήσει ούτε να το ενοικιάσει. Η ενεργειακή κλάση έχει βαθμίδες, από το Α έως το Η, όπου η καλύτερη είναι η Α ενώ η Η αφορά στα παλαιότερα κτίρια. 

Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποια προγράμματα που έχουν τεθεί σε λειτουργία για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν σε ενεργειακή αναβάθμιση. Αυτά είναι το «Εξοικονομώ-Επιχειρώ», το «Εξοικονομώ-Ανακαινίζω για νέους», το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» και το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και το «Φωτοβολταϊκά στη στέγη». 

5 κινήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση 

Ακόμη κι αν δεν κινείστε ακόμα στην κατεύθυνση της συνολικής ενεργειακής αναβάθμισης με σκοπό την απόκτηση του Ενεργειακού Πιστοποιητικού, μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας. Όταν πραγματοποιείτε μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού, συζητήστε με τη Dynamic Home να σας δώσει λύσεις και προσφορές για τα παρακάτω:

 • Να εγκαταστήσετε ηλιακό θερμοσίφωνα. Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες με τις περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας ετησίως. Το κλίμα και οι θερμοκρασίες είναι ιδανικά για να τοποθετήσετε έναν θερμοσίφωνα που θα εκμεταλλεύεται την λιακάδα και θα σας εξασφαλίζει ζεστό νερό όλο το χρόνο. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας κοστίζει αρκετά, καθώς πρέπει να ανάβει κάθε φορά που ένα μέλος της οικογένειας θέλει να κάνει μπάνιο, ενώ δεν κρατά το νερό ζεστό για πολλές ώρες, παρά μόνο γύρω από την ώρα που θα μείνει ανοιχτός. Με τον ηλιακό θερμοσίφωνα, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας όποια ώρα της ημέρας θέλετε. 
 • Να αλλάξετε τα κουφώματα. Τα παλιά σπίτια διαθέτουν συνήθως κουφώματα από ξύλο ή αλουμίνιο, που συμβάλουν στην απώλεια θερμότητας. Ένας απλός τρόπος για να εξοικονομήσετε ενέργεια είναι να τα αλλάξετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από το να αντικαταστήσετε τα μονά τζάμια με διπλά ή τριπλά, ή να κάνετε συνολική ανακαίνιση στα κουφώματα με νέα, ενεργειακά πιστοποιημένα. 
 • Προχωρήστε σε μόνωση της ταράτσας. Ειδικά τα ρετιρέ και οι μονοκατοικίες, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τη διαφυγή θερμότητας. Η υγρασία από την ταράτσα εισχωρεί παντού και αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, οι ζημιές θα προχωρήσουν και στο υπόλοιπο σπίτι. 
 • Σκεφτείτε τα φωτοβολταϊκά. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να μειώσετε δραστικά την εξοικονόμηση ρεύματος, αλλά και να κάνετε κάτι ουσιαστικό για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Βάψιμο με ειδικά χρώματα. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας είναι το βάψιμο. Μπορείτε να επιλέξετε τη νέα γενιά χρωμάτων, που εξοικονομούν ενέργεια και έχουν υψηλή αντανακλαστικότητα.

Ανακαίνιση Σπιτιού: Άλλες εργασίες ανακαίνισης

Μπορεί να μην επιθυμείτε την ανακαίνιση ενός συγκεκριμένου χώρου η την ανακαίνιση του σπιτιού σας συνολικά, αλλά την αλλαγή κάποιου στοιχείου του σπιτιού σας σε κάθε χώρο. Τέτοια αλλαγή αποτελεί η αντικατάσταση κουφωμάτων των δαπέδων σε κάθε δωμάτιο, η τοποθέτηση γυψοσανίδων, οι ελαιοχρωματισμοί, η τοποθέτηση ραφιών και ντουλαπιών σε διάφορα σημεία του σπιτιού, καθώς και οι εργασίες στις ηλεκτρολογικές  και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Dynamic Home προσφέρουν ουσιώδεις λύσεις και ξεκάθαρα χρονοδιαγράμματα για κάθε εργασία.

Ανακαίνιση του σπιτιού: Ποια εποχή να την κάνω;

Οποιαδήποτε αισθάνεστε ότι θέλετε! Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και διατηρούν την ποιότητά τους, ανεξαρτήτως εποχής που θα τα χρειαστείτε. Γενικά, αποφεύγονται οι ανακαινίσεις εντός του χειμώνα, για λόγους υγρασίας και καιρικών συνθηκών. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν τον χειμώνα μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Οι τοίχοι, για παράδειγμα, στεγνώνουν πιο γρήγορα το καλοκαίρι από ότι τον χειμώνα. Η υγρασία των χειμερινών μηνών είναι ικανή να καθυστερήσει σε έναν βαθμό τη συγκόλληση των υλικών, αλλά δεν μπορεί να μειώσει την ποιότητά τους.

Αν ενδιαφέρεστε για ολική ανακαίνιση σπιτιού, για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία σας, συνιστούμε να την πραγματοποιήσετε κατά τους θερινούς μήνες. Ειδικά στην περίπτωση που η ολική ανακαίνιση αφορά την κύρια κατοικία σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την περίοδο των διακοπών σας. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης, κι εμείς θα φροντίσουμε να απολαύσετε το υπόλοιπο της ζωή σας στο νέο σας σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, τα συνεργεία της Dynamic Home σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας, τους κανονισμούς της πολυκατοικίας και φροντίζουν να μην ενοχλούν τους γείτονες. 

Ανακαίνιση Σπιτιού: Εργασίες ανακαίνισης: Τι περιλαμβάνουν;

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν μια ποικιλία εργασιών. Μερικές από τις αισθητικές αλλαγές που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στον χώρο σας είναι η αντικατάσταση κουφωμάτων, οι ελαιοχρωματισμοί και η αντικατάσταση δαπέδου. Σε πιο τεχνικό επίπεδο, αναλαμβάνουμε παντός τύπου υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, όπως κι εργασίες θέρμανσης και μόνωσης. Ακόμα, έχουμε και ειδικευμένο προσωπικό σε θέματα στεγανοποίησης ταράτσας, για την οποία χρησιμοποιούμε είτε ασφαλτόπανα, είτε το Hyperdesmo.

Ανακαινιση σπιτιου & πλεονεκτήματα

Όταν μιλάμε για ανακαίνιση σπιτιού, μιλάμε μόνο για πλεονεκτήματα, αφού δεν υπάρχουν πραγματικά μειονεκτήματα. Αν σκέφτεστε τα χρήματα που θα δώσετε για μια αναβάθμιση σπιτιού, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σε βάθος χρόνου. Τα χρήματα που θα επενδύσετε σήμερα στην ανακαίνιση σπιτιού, θα αποσβεστούν πολύ σύντομα. Είτε με την ενοικίαση / πώλησή του, είτε με τους μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος και νερού, το σπίτι σας θα σας αποζημιώσει σε βάθος χρόνου.

Τα αποτελέσματα της Dynamic Home, θα σας αποζημιώσουν πολύ νωρίτερα, αφού είναι άμεσα ορατά. Εκτός αυτού, το κόστος ανακαίνισης που δίνουμε, είναι μοναδικό για κάθε πελάτη μας, αφού είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα του. Κάθε έργο είναι ξεχωριστό από τη φύση του, αφού οι ανάγκες των πελατών μας είναι ξεχωριστές.

Ας δούμε συγκεντρωτικά τα πέντε βασικά πλεονεκτήματα μιας τέτοιας αλλαγής.

1. Αλλαγή στη διαρρύθμιση σπιτιού

Ξεχάστε την υπάρχουσα διαρρύθμιση σπιτιού και οραματιστείτε κάτι εντελώς νέο. Αναδιαμορφώστε το σπίτι σας και τους χώρους του βάσει των δικών σας αναγκών. Συνδυάστε τη λειτουργικότητα με την αισθητική, αποφεύγοντας τυπικά λάθη διακόσμησης και διανομής του χώρου. Σε αυτά τα θέματα, οι ειδικοί συνεργάτες μας, θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές. Η ζωή δεν είναι στατική και αυτό το αναγνωρίζει η Dynamic Home. Δώστε σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας τον χώρο που τους αξίζει και προσαρμόστε το σπίτι σας στους όρους της δικής σας καθημερινότητας.

2. Εκσυγχρονισμός παλιού σπιτιού

Εξοπλίστε το σπίτι σας με νέες προσθήκες, που θα το κάνουν ανταγωνιστικό στην αγορά ακινήτων. Εξαλείψτε όλα τα στοιχεία ενός παλιού σπιτιού, μεταφέροντάς το στη σύγχρονη εποχή. Ανακαλύψτε μαζί μας νέα στυλ design, τα οποία θα υιοθετήσετε άνετα με τη νέα μορφή του σπιτιού σας. Μπείτε στη νέα εποχή εξοικονόμησης ενέργειας, ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες και μειώνοντας το μηνιαίο κόστος στους λογαριασμούς σας. Με την εμπιστοσύνη σας στην ομάδα της Dynamic Home, δεν θα έχετε τίποτα να ζηλέψετε από νεότερες κατασκευές που βλέπετε σε περιοδικά και social media.

3. Μειωμένο κόστος ανακαίνισης για διαμέρισμα ή κατοικία

Βρείτε στην Dynamic Home ασυναγώνιστα πακέτα ανακαίνισης, για τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν. Το κόστος ανακαίνισης μειώνεται σημαντικά, όταν γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερες εργασίες ανακαίνισης μαζί. Επιπλέον, εξοικονομείτε χρόνο αφού αν κάνετε μεμονωμένες εργασίες, θα χρειαστείτε περισσότερες μέρες. Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία της Dynamic Home κι επωφεληθείτε από τις εξατομικευμένες προσφορές μας.

4. Καλύτερες συνθήκες διαβίωσης

Αποκτήστε το σπίτι που σας αξίζει με την επιλογή της Dynamic Home. Μειωμένος εξωτερικός θόρυβος με την αλλαγή κουφωμάτων, καλύτερη θερμομόνωση και βελτιστοποίηση των πηγών (φυσικού και τεχνητού) φωτισμού, είναι ελάχιστες μόνο από τις αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσής σας, που μπορείτε να διεκδικήσετε. Ακόμη και μια συνολική αναβάθμιση ασφάλειας στο σπίτι, θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς.

5. Αύξηση αντικειμενικής αξίας σπιτιού

Ανακαινίστε τώρα, ευχαριστείστε μας μετά! Δείτε μακροπρόθεσμα την ανακαίνιση ως επένδυση, έτσι ώστε να δώσετε περισσότερη αξία στο ακίνητό σας. Εκμεταλλευτείτε τις ανεξάντλητες επιλογές που σας παρέχουμε στις εργασίες ανακαίνισης, για να καταφέρετε την αύξηση της αντικειμενικής αξίας σπιτιού. Κάντε άμεση απόσβεση της επένδυσής σας, με την επιλογή της Dynamic Home για μειωμένο κόστος ανακαίνισης.

Μερική VS ολική ανακαίνιση σπιτιού: Τι να προτιμήσω;

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε το ύψος του προϋπολογισμού που μπορείτε να διαθέσετε για την ανακαίνιση σπιτιού. Μαζί με αυτό, είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας ποιες είναι οι αναγκαίες εργασίες ανακαίνισης. Εμείς, θα κάνουμε στον χώρο σας τις απαραίτητες μετρήσεις, και θα συζητήσουμε μαζί σας προτάσεις και ιδέες αναβάθμισης. Μαζί επίσης, θα καταλήξουμε σε ένα συμφέρον για εσάς πακέτο, δίνοντάς σας το κόστος κι ένα ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα. Καλό θα ήταν να είστε σίγουροι πριν δώσετε το τελικό ΟΚ για να ξεκινήσουν οι εργασίες, μιας και τυχόν αλλαγές αφού έχουν ξεκινήσει, θα δημιουργήσουν καθυστέρηση και νέα έξοδα. 

Εσωτερική VS εξωτερική ανακαίνιση: Τι να προτιμήσω;

Η απάντηση βρίσκεται στις ανάγκες τόσο του σπιτιού σας, όσο και τις δικές σας. Φυσικά, στην περίπτωση ενός διαμερίσματος, τίθενται ορισμένοι περιορισμοί ως προς την εξωτερική ανακαίνισή του, αφού σε αυτόν τον βαθμό, το διαμέρισμα εξαρτάται από την πολυκατοικία στην οποία ανήκει. Συνεπώς, οι όποιες εξωτερικές παρεμβάσεις είναι περιορισμένες, χωρίς την πρότερη συνεννόηση με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Ας τα δούμε, όμως, όλα μαζί λίγο πιο αναλυτικά.

Ανακαίνιση διαμερισμάτων

Στην εσωτερική ανακαίνιση διαμερίσματος, επικεντρωνόμαστε σε λύσεις εργονομικού χαρακτήρα, αλλά κι αισθητικού. Στόχος είναι, ανεξαρτήτως της χρήσης για την οποία προορίζεται το σπίτι σας, να ανεβάσουμε με τις εργασίες μας την αντικειμενική του αξία. Επίσης, δίνουμε έμφαση στο να αξιοποιήσουμε στον μεγαλύτερο βαθμό το φυσικό φως της περιοχής. Έχει σημασία να εκμεταλλευτούμε την όποια πηγή φωτός, ώστε να αναδειχθεί το εσωτερικό του σπιτιού σας, αλλά και για να αισθάνεστε κι εσείς πιο όμορφα σε αυτό.

Όσον αφορά την εξωτερική ανακαίνιση, δίνουμε σημασία στο να διατηρεί το διαμέρισμα που ανακαινίζουμε ενιαίο και ομοιόμορφο ύφος με τα γειτονικά κτίσματα. Όσο κι αν θεωρούμε κάθε σπίτι μοναδικό, ένα διαμέρισμα στην εξωτερική του εμφάνιση θα πρέπει να εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο του.

Ανακαίνιση κατοικιών

Στην εσωτερική ανακαίνιση κατοικίας, γίνονται οι ανάλογες εργασίες που πραγματοποιούνται και σε ένα διαμέρισμα. Φυσικά, είναι πιο εύκολο να αξιοποιηθεί το φυσικό φως της περιοχής, αφού μια κατοικία έχει πολύ λιγότερους περιορισμούς γύρω της, σε σύγκριση με ένα διαμέρισμα. Τέλος, αρκετή σημασία έχει και η αναβάθμιση ασφάλειας, όπως η πόρτα ασφαλείας και οι κατάλληλες αλλαγές σε πόρτες και κουφώματα.

Στην εξωτερική ανακαίνιση κατοικιών, αναδεικνύουμε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα της κατοικίας σας. Τα χρώματα, βέβαια, δεν θα πρέπει να είναι παράταιρα από αυτά που διαθέτουν τα γειτονικά κτίσματα, καθώς ο στόχος είναι να διατηρηθεί το ύφος της περιοχής. Μπορεί η κατοικία να είναι μια αυθύπαρκτη παρουσία, όμως, το εξωτερικό design της θα πρέπει να σέβεται το ύφος της περιοχής. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σκεφτείτε και το μέλλον, για παράδειγμα να τοποθετήσετε ράμπες ή λαβές για να εξυπηρετούνται ηλικιωμένοι, αναπηρικά αμαξίδια ή καρότσια με μωρά.

Αν αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε πώς να προτεραιοποίησετε τις εργασίες ανακαίνισης, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τη Dynamic Home. Πριν προβούμε στην οποιαδήποτε εργασία, συζητάμε μαζί σας τα πακέτα ανακαίνισης που σας διαθέτουμε, και να χρονοδιαγράμματα εργασιών.

Εσωτερική VS εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού: Πόσο χρόνο χρειάζονται;

Απαντήσεις λίγων γραμμών χωρίς συνεννόηση με τον πολιτικό μηχανικό και της ομάδας της Dynamic Home, δεν μπορούμε να δώσουμε. Είναι μια υπεύθυνη εκτίμηση που διαμορφώνεται, αφού γίνει αυτοψία στο χώρο σας και συζήτηση μαζί σας. Αυτό που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι απαντήσεις και λύσεις στα μέτρα σας, με ακριβή χρονοδιαγράμματα και κόστη.

Εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι η φύση της ανακαίνισης. Αν θα είναι μερική δηλαδή, ή ολική. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ολική ανακαίνιση μπάνιου χρειάζεται τουλάχιστον μια πλήρη εβδομάδα εργασιών. Αυτό που πιστεύουμε εμείς στην Dynamic Home, είναι ότι κάθε ανακαίνιση είναι μοναδική, και πάνω σε αυτήν μπορούμε να χτίσουμε ένα εξίσου μοναδικό πλάνο εργασιών.

Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Η διάρκεια των εργασιών εδώ, εξαρτάται από το μέγεθος του εκάστοτε σπιτιού. Μια εξωτερική ανακαίνιση διαμερίσματος μπορεί να περιλαμβάνει τη θερμομόνωσή του, τον ελαιοχρωματισμό του ή και την αναβάθμιση του μπαλκονιού. Μια εξωτερική ανακαίνιση κατοικίας, όμως, μπορεί να περιλαμβάνει πολύ περισσότερες εργασίες. Η στεγανοποίηση ταράτσας, η κατασκευή ή η επιδιόρθωση κεραμοσκεπής αλλά και η αναδιαμόρφωση κήπου, εντάσσονται σε αυτές.

Πακέτα ανακαίνισης

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας εργασιών και ζητήστε μια προσφορά ανακαίνισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Ορίστε τα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας, τις εργασίες που επιθυμείτε να κάνουμε και το budget σας, κι εμείς θα διαμορφώσουμε ανάλογα το πακέτο σας. Έχουμε λύσεις για κάθε σπίτι, για κάθε γούστο, για όλες τις ανάγκες.

H Dynamic Home, με διάλογο και σεβασμό στις ανάγκες σας, υπόσχεται μια εξατομικευμένη, και πάνω από όλα, ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Δείτε στις παραπάνω εικόνες μια ανακαίνιση σπιτιού πριν και μετά, με την υπογραφή της Dynamic Home.

Μερικές ιδέες για ανακαίνιση σπιτιού που μπορείτε να κάνετε κι εσείς, επιλέγοντας εμάς.

Δείτε στις παραπάνω εικόνες μια ολική ανακαίνιση σπιτιού πριν και μετά, χάρη στα εξειδικευμένα συνεργεία της Dynamic Home.

Δείτε στις παραπάνω εικόνες μια εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού πριν και μετά, με την παρέμβαση της ομάδας της Dynamic Home.

Μερικές ιδέες για ολική ανακαίνιση σπιτιού που μπορούν να υλοποιηθούν και στο δικό σας σπίτι, χάρη στην ομάδα μας.

Η ανακαίνιση παλιάς μονοκατοικίας δεν είναι ποτέ πρόκληση για εμάς.

Η ανακαίνιση μονοκατοικίας μπορεί να περιλαμβάνει τόσο εσωτερική, όσο κι εξωτερική ανακαίνιση.

Δείτε στις παραπάνω εικόνες την ανακαίνιση σπιτιού 70τ.μ. που ανέλαβε η ομάδα της Dynamic Home.

H ανακαίνιση μικρής κουζίνας είναι από τις πιο ευχάριστες εργασίες που κάνουμε, καθώς μας αρέσει να βρίσκουμε εργονομικές λύσεις για εσάς.

Μια ανακαίνιση σαλονιού αλλάζει όλο το πρόσωπο του διαμερίσματός σας.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού : Τι πρέπει να προσέχετε.

Σε μια ανακαίνιση σπιτιού, το πρώτο και κυριότερο που πρέπει να προσέξετε είναι η νομιμότητα της όλης διαδικασίας. Πιο συγκεκριμένα, και ανάλογα με τις εργασίες που θα λάβουν χώρα, πρέπει να εκδοθεί η κατάλληλη άδεια εργασιών από την πολεοδομία, καθώς επίσης και άδεια κατάληψης του πεζοδρομίου από τον Δήμο. Σημαντικό, επίσης, ζήτημα αποτελούν και οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων σε σχέση με το ΙΚΑ, οι οποίες υπολογίζονται κατά την έκδοση της άδειας εργασιών από την πολεοδομία. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εδώ, καθώς πολλές εταιρείες ανακαίνισης δεν ενημερώνουν πλήρως τους πελάτες τους για την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων, με σκοπό οι προσφορές τους να δείχνουν οικονομικές και ελκυστικές. Συχνά σας προτρέπουν να βγάλετε εσείς τις απαιτούμενες άδειες εργασιών, κι έτσι η προσφορά τους γίνεται πιο οικονομική, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να αποφύγουν να συζητήσουν μαζί σας το κόστος των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων τους. Τέλος, ενδέχεται να μην σας αναφέρουν καθόλου την άδεια κατάληψης πεζοδρομίου είτε γιατί δεν γνωρίζουν ότι απαιτείται έκδοση της εν λόγω άδειας είτε γιατί δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες έκδοσής της από τον εκάστοτε Δήμο. Εδώ είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μέσα στις απαιτούμενες ενέργειες είναι και η κατάθεση εγγυητικής τραπεζικής επιστολής από την εταιρεία ανακαίνισης προς τον Δήμο.

Τι πρέπει να προσέχετε στην επιλογή ενός συνεργείου;

Όταν έρχεται η στιγμή να διαλέξετε ένα συνεργείο ανακαίνισης, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στον επαγγελματισμό της εταιρείας ήδη από την πρώτη σας επαφή μαζί τους, μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας και την υλοποίηση του έργου. Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναζητήσετε για να επιλέξετε συνεργείο ανακαίνισης είναι η σοβαρότητα, η μεθοδικότητα, η ευγένεια, η ειλικρίνεια και η συνέπεια στα ραντεβού και στους χρόνους που ορίζουν για την ολοκλήρωση της προσφοράς τους. Είναι ακόμη σημαντικό, να επιλέξετε εταιρείες με πολύχρονη εμπειρία και δράση και μάλιστα να είναι πρόθυμοι να σας παρουσιάσουν έργα εν εξελίξει, κάτι το οποίο δείχνει ότι ο κόσμος τους επιλέγει, τους προσφέρει δουλειά κι εκείνοι εργάζονται με επαγγελματισμό. Προτιμήστε εταιρείες ευέλικτες στα θέματα του κοστολογίου και των πληρωμών, αλλά όχι απαραιτήτως φθηνότερες. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ότι σας προσφέρουν εγγύηση εργασιών και να διαθέτουν την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση στις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αν λοιπόν έχετε βρει εταιρεία ανακαίνισης, αλλά δεν εντοπίζετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά την επιλογή σας.

Ανακαίνιση με οργανωμένη εταιρεία ή με μεμονωμένους τεχνίτες;

Συνήθως όταν έρχεται η ώρα για ανακαίνιση ο περισσότερος κόσμος ξεκινάει με το παραπάνω ερώτημα και ο συνηθέστερος λόγος γι’ αυτό είναι, βεβαίως, ο οικονομικός. Πιστεύεται ότι μια ανακαίνιση που γίνεται τμηματικά και που διαπραγματεύεστε εσείς οι ίδιοι με τους επαγγελματίες είναι πιο οικονομική, αφού δεν υπάρχει στη μέση κάποια εταιρεία ανακαίνισης. Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν ισχύει για αρκετούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, οι επαγγελματίες δίνουν τιμές χονδρικής στις εταιρείες, αφού είτε συνεργάζονται μαζί τους ήδη και σε άλλα έργα σταθερά, είτε προσδοκούν μια μελλοντική συνεργασία, κάτι το οποίο οι ιδιώτες δεν μπορούν να κάνουν αφού οι επαγγελματίες δεν έχουν περαιτέρω οικονομικό συμφέρον από αυτούς. Επιπρόσθετα, μια οργανωμένη εταιρεία ανακαίνισης, θα ορίσει έμπειρο Πολιτικό Μηχανικό, ο οποίος, όχι μόνο θα έχει υπό την επίβλεψή του το εργοτάξιο, αλλά θα αναλάβει και την έκδοση όλων των νομιμοποιητικών εγγράφων της πολεοδομίας, του Δήμου και του ΙΚΑ, τα οποία αν δεν εκδοθούν μπορούν να επιφέρουν υψηλά πρόστιμα τα οποία βαραίνουν εσάς. Η κοστολόγηση εργασιών ενός μεμονωμένου επαγγελματία ποτέ δεν θα είναι αυτή που ορίζεται αρχικά. Πιο συγκεκριμένα, όταν ζητήσετε μια τιμή από τον πλακά ή τον υδραυλικό, το πιθανότερο είναι να μην σας δώσουν και το κόστος της τσιμεντοκονίας για παράδειγμα που θα χρειαστεί για την τοποθέτηση των πλακιδίων, κάτι το οποίο βεβαίως θα προκύψει αργότερα. Επομένως, καταλαβαίνετε ότι με τέτοιου είδους παραλείψεις, το τελικό κόστος θα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι αρχικά συμφωνήθηκε. Τέλος, με την ολοκλήρωση των εργασιών είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν κάποιες λεπτομέρειες που να πρέπει να διορθωθούν. Σε αυτή την περίπτωση, ένας μεμονωμένος τεχνίτης δύσκολα θα έρθει να κάνει τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, σε αντίθεση με την οργανωμένη εταιρεία ανακαίνισης που θα αποχωρήσει μόνο εφόσον έχει ελεγχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί η επιλογή μιας εταιρείας ανακαίνισης είναι η καλύτερη απόφαση που μπορείτε να πάρετε σε σχέση με τους μεμονωμένους τεχνίτες, όταν αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την συσχέτιση κόστους και ποιότητας εργασιών στην ανακαίνιση σπιτιού;

Η συσχέτιση του κόστους με την ποιότητα των εργασιών είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, καθώς η ποιότητα των εργασιών κατά την ανακαίνιση γίνεται ορατή, όχι απευθείας, αλλά σε βάθος χρόνου και επομένως είναι δύσκολο να αξιολογήσουμε την προσφορά μιας εταιρείας ανακαίνισης. Βέβαια, το κόστος των προσφορών και η ποιότητα της εργασίας κάθε εταιρείας δεν θα είναι ίδια. Πώς λοιπόν θα πρέπει να συγκρίνουμε την παραπάνω συσχέτιση; Ο πιο κατάλληλος τρόπος είναι με τη διαίσθησή μας, αφού μια εταιρεία που φαίνεται αξιόπιστη και σοβαρή δεν θα κοστολογούσε το ίδιο με μια εταιρεία που δεν διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά. Και βέβαια, δεν μπορούμε να απαιτήσουμε την εξομοίωση στα κοστολόγια, αλλά είναι σημαντικό να κρίνουμε αν αξίζει το επιπλέον κόστος, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς ότι οι εργασίες θα γίνουν όπως πρέπει και θα έχουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Έτσι, το καλύτερο σχέδιο που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι να διαλέξουμε την εταιρεία εκείνη που μας εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά ότι οι εργασίες θα γίνουν σωστά και με τη λιγότερη ψυχική φθορά, και έπειτα μπορούμε να διαπραγματευτούμε και να κατεβάσουμε το κόστος, σύμφωνα με τις δικές μας οικονομικές δυνατότητες.

Αλήθειες και ψέματα για την χρονική διάρκεια μιας ανακαίνισης.

Ένα κύριο ζήτημα σε μια ολική ανακαίνιση μεταξύ μιας εταιρείας και του ιδιώτη είναι ο χρόνος στον οποίο πρόκειται να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες. Συνήθως, οι ιδιώτες που πρόκειται να προβούν σε εργασίες ανακαίνισης στο χώρο τους, βιάζονται και πιέζουν τις εταιρείες, ώστε η ανακαίνιση να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, συχνά ζητούν ακόμη και ποινικές ρήτρες σε περίπτωση που το έργο ξεπεράσει το χρονικό πλαίσιο που είχε οριστεί. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει. Κατ’ αρχάς, και η ίδια εταιρεία επιθυμεί να ολοκληρώσει το έργο της ανακαίνισης σε σύντομο χρόνο για ευνόητους λόγους, με πρώτο και κύριο να εισπράξει τα χρήματα και το κέρδος της γρηγορότερα. Επίσης, είναι σημαντικό για την εταιρεία να αποδεσμεύσει τα συνεργεία της από το ένα έργο, ώστε να γίνει ανάληψη του επόμενου έργου. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως η άμεση ολοκλήρωση της ανακαίνισης είναι στόχος και των δυο μερών. Ωστόσο, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η ολοκλήρωση του έργου να ξεφύγει από το χρονικό πλαίσιο που έχει οριστεί και μάλιστα, όταν πρόκειται για σοβαρή εταιρεία, δεν οφείλεται σε ασυνέπεια, αλλά σε καθυστερήσεις που η ίδια η εταιρεία δεν δύναται να ελέγξει. Ας εξετάσουμε ένα σύνηθες παράδειγμα. Μια εταιρεία ανακαίνισης, εκτός από το συνεργείο, το οποίο μπορεί να ελέγξει, συνεργάζεται και με προμηθευτές και επώνυμα εργοστάσια του χώρου για να προμηθεύεται άριστης ποιότητας υλικά, όπως ξυλεία και αλουμίνια. Τα εργοστάσια αυτά κανείς δεν μπορεί να τα ελέγξει χρονικά. Τις περισσότερες φορές, ορίζουν ένα χρονικό πλαίσιο, το οποίο και τηρούν, αλλά υπάρχουν και φορές που το ξεπερνούν και δεν χρειάζεται να απολογηθούν γι’ αυτό. Και μάλιστα, επειδή τέτοια εργοστάσια δουλεύουν με χιλιάδες πελάτες, όχι μόνο εντός της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, πετυχαίνοντας τεράστια κέρδη ετησίως από αυτές τις συνεργασίες, καμία εταιρεία δεν μπορεί να τα πιέσει για τον χρόνο, καθώς δεν εξαρτώνται οικονομικά από αυτές.

Κίνδυνοι στην ανακαίνιση με τραπεζικό δανεισμό

Στη σημερινή εποχή, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τη λύση του τραπεζικού δανεισμού, ώστε να ανακαινίσουν, να αποπερατώσουν ακόμη και να κατασκευάσουν το σπίτι τους. Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ενημέρωση και γνώση των τραπεζών, τον επιτοκίων, της διάρκειας των δανείων, των δόσεων καθώς και των επιμέρους δανειακών προγραμμάτων. Εν τέλει, επιλέγουν τον τραπεζικό δανεισμό εκείνον που ταιριάζει καλύτερα στους ίδιους. Συνήθως, τέτοια δάνεια έχουν διάρκεια ακόμα και 12 έως 15 έτη και μάλιστα με χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο της τάξεως του 5% έως 7,5%, ενώ έχουν ως εξασφάλιση για την τράπεζα, την προσημείωση συνήθως του ακινήτου όπου γίνονται οι εργασίες και η εμπορική αξία του ακινήτου υπερκαλύπτει το ποσό του δανείου. Το σημείο όμως που θα πρέπει να προσέξετε, όταν αποφασίσετε να ζητήσετε τραπεζικό δανεισμό, και που είναι ίσως και το πλέον επικίνδυνο στάδιο, είναι οι σταδιακές εκταμιεύσεις, δηλαδή οι χρηματοροές, της τράπεζας σύμφωνα με την πρόοδο των εργασιών. Είναι συχνό φαινόμενο, πολλά δάνεια, περισσότερο από το 50%, να «κολλούν» στις εκταμιεύσεις κατά τις εργασίες. Πιο αναλυτικά, σε πολλές περιπτώσεις, η τράπεζα κρίνει ότι, σε κάποια στιγμή του έργου, οι εκταμιεύσεις που ζητάει ο δανειζόμενος και ο εργολάβος δεν συνάδουν ούτε με την πρόοδο των εργασιών ούτε με τα έγγραφα και τα κόστη της προσφοράς που είχαν κατατεθεί στην τράπεζα αρχικά. Αυτό φέρει ως αποτέλεσμα, ο δανειζόμενος να συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις δόσεις, ο εργολάβος να μην λαμβάνει χρήματα για το έργο και φυσικά οι διαδικασίες της ανακαίνισης να «παγώνουν». Εδώ μπορούμε να προτείνουμε δυο λύσεις. Ο δανειζόμενος, εάν έχει την οικονομική δυνατότητα, μπορεί να χρηματοδοτήσει ο ίδιος το έργο με δικά του κεφάλαια, μέχρι το σημείο που ορίζεται από την τράπεζα ή μπορεί να προβεί σε αναχρηματοδότηση του δανείου σε άλλη τράπεζα, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει, και φέρει επιπλέον κόστη, έξοδα και καθυστερήσεις. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στην επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει το έργο, ώστε να ετοιμάσει σωστά όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν τις εργασίες, τον συνολικό προϋπολογισμό και τα επιμέρους κοστολόγια για κάθε φάση των εργασιών, έγγραφα τα οποία χρειάζεται η τράπεζα για να προχωρήσει στις χρηματικές καταβολές. Μια εταιρεία χωρίς γνώσεις και εμπειρία είναι πολύ πιθανό να κάνει λάθος και να προκαλέσει προβλήματα, όπως τα παραπάνω. Η DynamicGroup διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τα κριτήρια της τράπεζας ενώ χειρίζεται επιτυχώς τέτοιες καταστάσεις χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Μάλιστα, το προσωπικό μας που χειρίζεται αυτές τις περιπτώσεις, προέρχεται από τον τραπεζικό κλάδο και συγκεκριμένα από τον κλάδο των χορηγήσεων δανείων. Έτσι, χάρη στην επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, σε μία συνεργασία με την εταιρεία μας, δεν θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τέτοιους κινδύνους.

Ανακαίνιση Σπιτιού : Τι ισχύει για ανακαινίσεις σπιτιών εκτός Αττικής;

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι πλέον μπορεί να αναλάβει ανακαινίσεις σπιτιών και στην επαρχία. Πιο συγκεκριμένα, εφόσον ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ανακαίνιση σπιτιού στην Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο, Ναύπλιο, Τρίπολη, Λαμία, Θήβα, Χαλκίδα και σε ενδιάμεσες περιοχές.

 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 

 

 

Ζητήστε προσφορά!

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ


  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ


  ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ


  ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ


  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ


  ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΤΟΨΙΑΣ;


  ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;


  ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΣΤΕ


  ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ


  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ


  ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ


  Επιλέξτε:


  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ


  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

  5/5 (4 Reviews)